Регистрация
За да поръчате стоки от нашия сайт Вие трябва да се регистрирате с избрано от Вас потребителско име, което е обвързано с адреса на електронна поща която сте посочили.
Чрез избрана от Вас парола за достъп в „профил на клиента” вие имате достъп до цялата въведена от вас информация, както и до направените до момента поръчки. Вие можете да въвеждате нови, да променяте и да разглеждате вече въведените данни, както и да променяте паролата си за достъп и да проверявате статуса на поръчките си.
Личните данни които ни предоставяте при регистрацията са необходими за целите на поръчките, доставките и услугите предоставяни от онлайн магазина. Те няма да бъдат предоставяни на трети лица без вашето изрично съгласие.

Поръчки
След като въведете потребителското си име и парола Вие имате достъп до формата за извършване на поръчки в сайта. Във формата за поръчки Вие избирате вида и количеството на стоката/стоките която/които желаете да закупите.
Преди да потвърдите вашата поръчка вие следва да се убедите, че данните ви за доставка са коректно попълнени, защото в противен случай ние няма да имаме възможност да извършим доставката.
Всички цени на стоки са посочени в български лева и са с включен ДДС.
Посочените в сайта цени са за един брой от отделните стоки и не включват стойността на доставката до клиента.
Стойността на доставката е за сметка на Клиент и се калкулира автоматично при подаване на поръчката.
С натискане на бутона “Потвърди” при оформяне на Вашата поръчка, Вие декларирате, че сте прочели настоящите Общи условия и се съгласявате с тях.
След потвърждаването на Вашата поръчка ще Ви изпратим съобщение за потвърждение на посочения от Вас адрес на електронна поща или ще се свържем с вас по телефона.

Плащане
Начина на плащане, който предлагаме е наложен платеж.
Вие плащате на куриера стойността на стоките от вашата поръчка, както и стойността на доставката при получаването им.
Друг метод за плащане, който предлагаме е чрез кредитна или дебитна карта.
Плащанията на стоки към Аффект ООД са неавансови и преди изтичане на срока от 7 работни дни, в който може да върнете поръчаните от Вас стоки, платената от Вас сума се счита като задатък съгласно чл.93 от ЗЗД.
Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди, като може да бъде до адреса на получателя или до избран от него офис на фирмата в населеното място. Ако Вашето населено място не се обслужва от нашите куриери Вашата поръчка ще бъде доставена до най-близкия пощенски клон. Вашата поръчка ще бъде изпратена най-късно на следващия работен ден. Ако по каквато и да е причина поръчката отнеме повече от 24 часа ще се свържем с Вас на предоставения телефон.

Отказ от сключения договор
Съгласно лл. 55 от ЗЗП Вие имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да се откажете от сключения договор в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В такъв случай можете да ни върнете обратно получената стока, а ние ще ви възстановим нейната стойност. За да се възползвате от тази възможност е необходимо стоката да е със запазен търговски вид,със запазени оригинални етикети, да не е употребявана и в оригиналната опаковка.
Разходите за връщане на стоката са за Ваша сметка.

Право на рекламация
При констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер или несъответствие с обявената търговска марка Вие имате право на рекламация съгласно разпоредбите на Закона за защита на потребителите.
При предявяване на рекламация може да претендирате за възстановяване на заплатената сума, за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното, за отбив от цената.
При предявяване на рекламация е необходимо да приложите и документите, на които се основава претенцията: документ за платена цена; протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното; други документи, установяващи претенцията по основание и размер.

Copyright © 2018 affectbg.com • Web design and programming by Webtitan

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account