Всеки от нас има поне една Памучна Пижама или друга дреха в гардероба си, защото това е една от най-удобните материи, които избираме да носим, но нека ви запознаем малко по-отблизо с памука и неговите предимства.

Памукът е ценна влакнодайна култура, добивана от семепъпката на няколко вида от растителния род Памук и представлява съвкупност от меки, пухкави щапелни влакна, изградени от около 94% целулоза, които се използват за направата на прежда и платове, използвани в текстилната пормишленост.

Памучното домашно и спално облекло е най-предпочитано, благодарение на това, че памукът е дишаща материя и предоставя невероятен комфорт, усещане за мекота и галещ допир по кожата. Без значение дали говорим за пижамихалати, анцузи или чаршафи – безспорно памукът е най-често избираният материал, който ни топли в студените дни и ни държи прохладно през горещите.

Когато става въпрос за избор на саплно облекло, несъмнено памучните пижами са най-предпочитани. Това е така, защото памукът е изцяло натурална и много лека дишаща материя, която не дразни кожата. Поради качествата, които притежава, памукът е податлив на машинна обработка и позволява платовете да бъдат обагрени в най-различни цветове, шарки, форми и картинки. Това дава възможността за създаване на невероятно разнообразие от различни цветови комбинации и съчетания за създаването на уникални по рода си изделия.

Освен че са много удобни за носене по време на сън, памучните пижами са любимото облекло за вкъщи през уикенда, не само докато си пием кафето, а и през целия ден.

А вие имате ли си любима пижама? Ако още не, можете да разгледате нашите предложения за удобно, качествено и стилно домашно и спално памучно облекло 🙂

Copyright © 2018 affectbg.com • Web design and programming by Webtitan

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account