Модата винаги успява да ни изненада с най-новите си трендове. Може би за по-голямата част от хората би било нещо неочаквано, дори шокиращо да разберат, че последната тендеция в световната мода е превъплъщаването на пижамата в дреха, с която се излиза на улицата. Може би никога не би ви минало през ума, нали? Това облекло, което е предвидено за сън и обличаме предимно докато спим, докато пием кафето си сутрин и понякога през целия ден, когато сме си у дома, ще се превърне в последен писък на модата за разходки в парка, по улицата, в кварталното кафе или в магазина. Тази тенденция е хит в САЩ от повече от 2 години насам, а сега лека-полека започва да навлиза и у нас.

Какво по-хубаво от това да си облечен в любимата пижама и да ти е комфортно през целия ден? На всичкото отгоре си в час с последния писък на модата – пижама стилът. Представете си само какво удобство предоставя този нов стил – вече можете да излизате до магазина, да се видите с приятел в кварталното кафе или да се разходите някъде по пижама, без никакви притеснения.

Сигурно ще се съгласите, че този стайлинг е невероятен – комфортен, интересен, оригинален и ужасно модерен. Но най-вероятно ако не сте от най-екстравагантните личности в първия момент ще се запитате как бихте могли да го направите? Да излезете по пижама и да се чувствате уверени в начина, по който ще изглеждате. Затова ще ви дадем няколко полезни съвета как да носите спалното бельо навън, без да изглеждате така, сякаш сте се приготвили за лягане:

  • С какви обувки да съчетаваме спалното облекло

Със сигурност най-подходящите обувки са тези на високи токчета. Ако имате проблеми с носенето им, алтернативен вариант са обувките на платформа, които придават необходимата елегантност, но в същото време са много по-удобни от токчетата.

  • Какви материи и цветове са подходящи или неподходящи

Най-подходящите материи, от които са направени пижамите, с които ще се покажем навън са сатенът и микромодалът. Памукът е по-неподходящ, защото придава по-домашен вид. Сатенът е най-луксозен и държи прохладно през горещите дни, а модалът е най-подходящия за ежедневието и допирът му гали кожата. Относно цветовете, правилата тук са същите, които важат при обичайното ежедневно облекло – черният цвят придава изтънченост, изисканост и вталява, бялото и ярките цветове привличат вниманието, а щампите винаги са на мода и оригинални.

  • Твърде много смелост?

Ако за вас това да излезете със спалното си бельо навън е твърде необичайно и не се чувствате толкова смели и уверени да го направите, но въпреки това бихте опитали, имаме алтернатива за вас. Първо може да опитате да съчетаете само горната или само долната част с друго облекло от обичайното, което се намира в гардероба ви. Например комбинирайте горницата на пижамата си с кожена пола или дънки. Съчетайте долницата с плетен пуловер и хубаво акцентиращо бижу.

  • Не забравяйте връхната дреха

През по-студените дни смело съчетавайте спалното облекло със сако, палто, тренчкот, пухкаво или кожено яке, защото си подхождат идеално и ще бъдете наистина оригинални.

  • Има ли нещо, което трябва да избягвате да носите

Оставете вкъщи плюшеното мече, домашните пантофи, високите чехли с пухчета и халата. Тези неща не са за препоръчване.

И все пак никога не казвайте никога, защото не знаете с какво ще ни изненада модата със следващата си тенденция. До тогава ние ще се постараем да бъдем в тон с най-нашумелия стайлинг, а именно пижама-стайлинга. 🙂

Ето и няколко предложения за пижама стайлинг с наши модели:

Copyright © 2018 affectbg.com • Web design and programming by Webtitan

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account