Колко хубаво би било всеки ден да си лягате облечени в удобни дрехи за сън. Всеки човек има поне една такава дреха, която използва почти всеки ден, защото тя му доставя възможността да си почине, но и да се чувства комфортно в собствения си дом. Тази статия ще ви помогне да намерите подходящата за вас пижама.

  • Избор на правилния модел на спално бельо:

​Това е едно от най-важните неща, които една жена прави както при пазаруване на дрехи, така и при избора на спално бельо. Атрактивно изглеждащото на пръв поглед спално облекло, което веднага привлича вниманието на купувача не винаги е най-добият избор. Затова жените трябва да помислят индивидуално как самият модел приляга на техните форми, за да могат да ги подчертаят. Също така трябва да помислят за функционалността на спалното облекло – позволява ли то да спят комфортно в леглото си, да прекарват част от деня си вкъщи по пижама или да изпият сутрешното си кафе на терасата без да се притесняват от техните съседи.

  • ​Помислете за климата:

​Много от жените купуват дадено спално облекло само, защото изглежда секси. Въпреки това нощници, които изглеждат секси и са изработени от тънки материи, съчетани с луксозни дантели,  не биха били най-добрия избор за по-хладно време. Ниските температури обикновено изискват различни материи за спалното облекло, за да могат да топлят и да създават необходимия комфорт едновременно с това.

  • Избор на материя за спално облекло:

​Пижамите и нощниците могат да бъдат изработени от различни видове материи като: памук, полар, модал, вълна, полиестер и коприна. Всяка материя има както предимсва, така и недостатъци. Например памукът е мек и удобен, но не винаги е секси. Полиестерът прави пижамите да изглеждат секси и може би е най-добрия избор, ако искате да изненадате и впечатлите някой, но трябва да имате в предвид, че материята не диша добре и няма да ви осигури необходимият комфорт за ежедневно ползване. Носенето на екологично чист, биоразградим текстил като модал, вискоза и коприна започва да навлиза все повече в нашето ежедневие. Това е може би най-подходящия вариант да се съчетае красив дизайн и удобство.

  • Обърнете внимание на това как се чуствате в спалното си бельо:

​При избора на спално бельо всяка жена трябва да вземе под внимание как дрехата я кара да се чуства. Дали иска да се чуства комфорно, секси или луксозно. Спалното облекло трябва да отразява емоциите й.

Най-важното при избора на спално бельо е то да ви доставя необходимия комфорт и да ви кара да се чувствате уверени в себе си. Ако се чуствате добре в дадена пижама, тя е правилната за вас.

Copyright © 2018 affectbg.com • Web design and programming by Webtitan

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account