Всеки ден заспивам с удоволствие, прегърната от мекота, нежност и лукс, а на сутринта нежният допир, който усещам как гали кожата ми, обещава прекрасен ден и отново се събуждам с усмивка, защото го заслужавам… 🙂

Това не е приказка, а реалност, защото освен удобният матрак и ергономичната възглавница, спалното облекло, което носим е от също толкова голямо значение за качествения ни сън, отпочиналост и бодрото ни настроение на сутринта. Без значение дали избираме да носим пижама, нощница или просто бельо, важно е качеството на материите, от които е изработено облеклото, с което спим.

Тъй като получихме много запитвания относо материята микромодал решихме да напишем тази статия, в която да обясним какво точно представлява тя и какви са нейните качества, предимства и удобства.

Микромодал – това е най-меката материя на света на текстила, която го прави по естествен начин да изглежда по-красив. Тази екстра фина материя прави текстила още по-лек и нежен. Платовете, съдържащи микромодал са леки като пух и галят кожата. Десет хиляди метра от тази микро материя тежат само един грам – фина лекота, която можете да почувствате.

Тази тъкан се комбинира чудесно с памук, защото двете материи имат сходни свойства. Влакната й са направени от букова дървесина, която е естествен суров материал. Тази суровина гарантира качества като дълготрайна мекота и устойчивост от износване.

Естествено меки, платовете, съдържащи микромодал остават приятни и нежни на допир дори след многократно изпиране. Освен чувство на мекота и уют, тази материя създава и чувство за лукс.

Хората, които са пробвали и носят облекла, изработени от микромодал споделят, че усещането е като “кожа върху кожа”, трудно може да усети, че си облечен, когато носиш микромодал – толкова е удобно и приятно. Това е така, защото този вълшебен текстил просто гали кожата, създаден е да доставя максимално удобство, лукс и комфорт.

Най-добре можете да почувствате сами какво е усещането, когато носите микромодал и да откриете неговите предимства, удобства и плюсове.

Copyright © 2018 affectbg.com • Web design and programming by Webtitan

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account